passionrio.blogg.se

Mina personliga tankar och funderingar om livet, kärlek och glädje.

Funderingar kring november

Hej Sverige!
Jag har funderat mycket under denna novembermånad.  Har tänkt på alla årstider som vi upplevt sedan januari 2013. Vi gick igenom vinter, vår, sommar och höst.  Det är mycket som har hänt i år som sorg och glädje. Det är mycket  tristess och elände som händer hela tiden i världen. Kanske, brukar man säga att vi måste leva livet intensivt och njuta av alla glada stunder i våra liv.
Idag är jag ledig, så har jag passat på att bara koppla av och fundera på livet. Nu börjar det blir riktigt kallt!  Jag erkänner att jag saknar sommartiden med sina långa och soliga dagar, helt fantastiskt. Men sånt är livet, det är inte varje dag som solen lyser. Nu är det bara att  tänka på det positiva som kommer med vintern.
Jag vill tala om här i min blogg att november månad är mycket speciell för mig.  Då funderar jag på allt som bruka hända under den mest magiska månaden som är december. För det första funderar jag på Jesus Kristus födelsedag, på kärleken, glädjen och många andra saker. Jag tycker att allting är så fantastiskt och att allt är så skönt och sagolikt att det faktiskt värmer mitt hjärta. Tack Jesus för att Du finns för oss.
Ha det så bra allihopa.
passionrio.  
 

Lördagkväll

Hej!
Idag har det varit en lite murrig och mörk höstdag med regnskurar här i Stockholm. Har hållit mig inomhus i stugvärmen tillsammans med min man. Har ätit god mat vid tända ljus. Vad skönt!
Såg Zlatan göra tre mål när hans fotbollslag Paris SG vann igen. Hoppas han gör tre mål nästa helg när ska kvalspela med Sverige mot Portugal. Om en stund ska jag se och lyssna på programmet "Så mycket bättre".
Önskar alla en trevlig fortsättning på helgen.
Till min familj och släkt i Rio de Janeiro önskar jag mycket glädje, hälsa och fred. Jag älskar Er.
passionrio

Hösttid 2013

 
Hej!
Det var ett tag sedan. Jag har inte haft tid och inte heller lust för att skriva i min blogg, trots att jag trivs att leva i denna lilla värld som är min blogg.
Det är fortfarande höst.  Dagarna har blivit kortare och mörkare. Temperaturen har sjunkit mellan tio tills två grader här i Stockholm.
Hösten har faktiskt varit mycket bra i år. Vi har haft varma och ljusa dagar. Träden är så mystiska och vackra med sina varierande färger.
Jag är så glad och tacksam för den sagolika hösttiden som Gud har skapat för oss.
Vintern är på väg med sina fördelar och nackdelar.  Jag brukar tänka bara på den fördelaktiga sakerna. T ex när snön faller över Stockholm och allting blir så vitt och vackert som en dröm. Det värmer mitt hjärta. Jag tycker om att stå vid fönstren och se när snön faller. Det är som balsam för mina ögon.
Fotona har jag tagit på Södermalm i Stockholm.
Önskar hälsa, glädje och fred till alla.
passionrio